8 ser for fall: den beste antrekk for en glamorøs stil


  8 ser for fall: den beste antrekk for en glamorøs stil . På tidspunktet for pausen dressing det er litt komplisert, noen ganger varmt og andre kaldt, så å finne det rette utseendet er vanskelig. Men ikke fortvil, vi bringer i EllaHoy åtte glamorøse utseende for fall. De er ideelle for høst antrekk, komfortabel, glamorøse og møte alle trender. Det er skjørt, bukser, lukket sko og deler av svært interessant Arribas. Oppdag med oss ​​åtte veldig stilig utseende for denne høsten.

  1. Se i jeans og tøfler

  En av de ser enklere og komfortabel denne høsten består av jeans og en stil tøfler tøfler. Velg et mønster på en farge. For å fullføre antrekket med stil, til engasjement lede en finstrikket trøye maxi og trekvart ermer. Hvis du ønsker å se litt mer sofistikert utseende forandrer jersey for oversize skjorte.

  2. Blazer Fall

  sommer klær du kan fortsette å bruke i høst. For å få til dette trenger du bare å dekke toppen med en jakke. For de mer klassisk utseende velge en blazer i sort (lim ennå), men hvis du ønsker en litt mer dristig, velger en mer fantasifull jakke com litt mer fet skrift. For eksempel, en rutete blazer med bilder. Denne utskriften er trenden i høst / vinter 2016-2017.

  3. Se i svart med cardigans

  En total look i svart Det er alltid et godt alternativ, slik at styling er ikke så vanskelig, det kan kombineres med en lang strikket cardigan i beige eller kamel. Resultatet er en veldig fin outfit men enkle, men legger noen tilbehør kan lage en veldig feminin look. Fullfør antrekket med en smal tå støvler og solbriller store.

  4. Se midi skjørt

  Midi skjørt og stilig dame fortsatt svært fasjonable. Med dem er det enkelt å få et perfekt utseende for fall. For denne sesongen, forpliktet seg til en full skjørt i et levende og pulserende farge, for eksempel en fuchsia, smaragdgrønn eller rød. På toppen, er det bedre å ha på seg en skjorte eller topp i en farge eller en stripete mønster. Avslutt looken med klassiske salonger.

  5. Se poncho

  ponchoer De er ideelle for en varm, vennlig og veldig trendy utseende. Ponchoer eller lag er veldig bra med en grunnleggende utseende og base: hetero bukser, en tone og hæler. Ponchoen, avhengig av temperaturen, kan du bruke den eller lagre. Iført en maxi pose å kaste og lagre.

  6. Se minimal

  som klær minimalistisk stil og maskuline kutt? I så fall anbefaler vi å bruke en høstdrakt med mannlige luft og svart farge. Du trenger en genser i svart farge, rette bukser og ankel, hennes tre oversize rom, pluss en mannlig sko lisser.

  7. Se med miniskjørt og genser

  strikket gensere De er en ideell for høstplagg. Pull kan kombineres på flere måter. Du kan bruke dem med jeans, men hvis du tar en titt litt mer tendens engasjement kombinert med et miniskjørt. Du kan bruke strømper hvis du har en liten forkjølelse eller uten dem. Jersey maxi og det er en farge, slik at du kan ta med vanlig eller trykte skjørt.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  73 + = 74


  Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة رمز الريشة