Trender Høst / vinter 2016: Denim og svart [BILDER]

Trender Høst / vinter 2016: Denim og svart farge. . Plagg i sort denim teksturer og farger er de dronninger av skapet vårt. Et par jeans og en denim jakke er venner av alle typer justerbare ser på alle typer stasjoner. Hvis du legger dem de lover i svart, er resultatet spektakulære.

Denim tekstur har fått fremtredende på catwalken og pulserende street style. Og fra henne i dag vet jeg ikke at du skal holde deg oppdatert, viser vi de uendelige kombinasjoner som ikke kan passere satse på disse to elementene.

den denim jeans De er absolutt en viktig del av den daglige rutinen. Kombinert med svart skjorter er et sikkert kort for dagen. Men hvis du ønsker å legge til et snev av sensualitet opt ​​for ripped jeans og slitte effekten og bland dem med avling topp i svart. Kendall Jenner har allerede slitt denne type utstyr.

Hvis du ønsker å spille i revers da velge et sorte skinnies og legge til et denim jakke. En hvit skjorte gi en uformell og avslappet til antrekket effekt. I tillegg har denim jakker blitt en tidløs plagg. Mange motemerker har valgt dette elementet utviklet design dongeri jakker med patcher, kjæreste effekt og sau, blant andre. Hver detalj legger i denne typen materiale.

Du vil bli hypnotisert av uendelig antall mulige kombinasjoner og attraktivt å satse på. Alt dette legger de er plagg som alle har, slik at du ikke trenger å bryte lommen. Gå å vare det kan være veldig enkelt hvis du velger klær og svart denim. Fra her viser vi deg de beste utseende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron