Hvordan kombinere midi skjørt: Stiler og smigrende trender [BILDER]

Midi skjørt er den store innsatsen for vår / sommer 2014-sesongen. Midi skjørt er skjørt med spesielle egenskaper: de er alltid under kneet, dvs. midten av kalv. Vi forteller deg hvordan du kan kombinere midi skjørt og trender og stiler som passer deg.

Nå har vi diskutert i tidligere artikler om midi skjørt, som skinn, men det er mange flere stiler og former som vi kan velge. De kan bruke skjørt som ser for dag eller mer å fikse. Nøkkelen er å vite hvordan du kan kombinere fint plagg og stiler som er trending med midi skjørt.

Vi har to stiler for hverdags midi skjørt: skjørt midi midi blyant skjørt med fly. De midi blyant skjørt og rør stil er perfekt for å gå til kontoret hvis kombinert med en bluse og en blazer. En vinnende styling er sort blyant skjørt med hvit bluse og svart sportsjakke. Add-ons farge og du har en titt 10. Her er de beste skoene du er ballerinaer eller høye hæler. Midi skjørt flyr damens stil kan bære en kortermet skjorte eller genser for en touch sport. Alltid hvis skjørtet er mønstret topp skal være glatt og hvis skjørtet er glatt kan legge til en bluse trykt. Du kan også våge en blanding av utskrifter: prikker + blomster. Med fottøy kan du spille mye: fra sko Blucher stil medium hæl og selv joggesko.

midi skjørt

Midi skjørt flight er også ideelle for hverdags utseende. De er skjørt som ikke har mye fly og vanligvis med tabeller eller plissert. Kombinert med korte ermer skjorter i noen detalj blonder bluser eller romantisk stil. De plisserte midi skjørt i svart topper ser flott med ferie samme farge, som de bringer et snev mer å fikse. Det kan ta en kort tweed jakke uten å glemme sommersko høy eller middels hæl. Hvis du liker retro-stil, velger en midi skjørt med en vintage print og en bluse med en bue, og du får en strøm styling detaljer fra en annen tidsalder.

Midi skjørt med fly

Flyturen midi skjørt er den vakreste og berømte. De er skjørt med linning og flott flytur halvveis opp på leggen. De er inspirert av New Look opprettet av Dior i 50-årene midi skjørt med fly kan brukes til alle anledninger, men alltid forbli part ser bedre eller mer dressy. For et parti tar midi skjørt med paljett topp, transparenter eller blonder. For cocktailfester eller bryllup beste alternativet for en silkebluse eller gasbind. Du kan også ta dem med beskjære topper, de er et gyldig alternativ og svært fasjonable. Legg et belte for å forbedre livet og en god hæl viktig fordi midi skjørt tendens til å forkorte tallet, men er svært høy,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo