Winter Trender 2015: Herresko [BILDER]

2015 Vinter trender: herresko. Manly sko er en av trendene vinteren 2015 mest vellykkede. Modeller inspirert av formene for herresko, som er blant forslagene fra store spesialiserte sko merker og luksusmerker. Det finnes flere modeller av mannlige sko som oxford, derby, chelsea eller biker stil&# 8230; Garçon stil sko har blitt uunnværlig for mote ofre. Oppdag med oss ​​fasjonable sko for vinteren 2015.

Maskulin stil sko De har gjort sin første opptreden på catwalken av verdens mest eksklusive mote, snart å bli en av de mest attraktive forslagene fra de beste motemerker. Selvfølgelig har lavpris merker også lagt til herresko i sine samlinger. Chelsea sko, opprinnelig en utelukkende mannlige sko hodet, men over tid har blitt skoen også feminine. Kringkaste på alle nye kvinnesamlinger har innviet som en av de avgjørende at vi alle har i våre skomakere. Chelsea sko kommer vanligvis i booty versjon og design i både skinn og PVC og farger som passer enhver smak utføres. Merker som Chloé har prydet sitt chelsea med detaljer av metallplater, mens Givenchy engasjement versjoner semsket eller fløyel med dekorative spenne på vristen. Firmaet Gioseppo forsøk på å skape design PVC klar til å ta hver dag eller som et gummistøvler. Tod og Timberland chelsea modeller har også lagt til sine samlinger på en original måte og med maskuline innslag.

I lavpris butikkene finner du også Herresko svært fasjonable og svært rimelige priser. Du har mange modeller å velge mellom med materialer som skinn, patent lær eller pels detaljering dusker, frynser eller stifter. Oxford stempling er en av modellene i de lave kostnadene trend samlinger, som biker boots eller loafers flat plattform.

Hva du sitter fast lav sko? [TEST]

Spørsmål 1 av 10

Hva ser foretrekker vinteren?

uformell chic

sporty chic

Bon ton eller elegant


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 46


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo