Pointe sko: Trenden med 2015 [BILDER]

Pointe sko: Trenden med 2015. En av de mest vellykkede trender av 2015 er de spisse sko. Tipsene er i høy hæl sko, støvler, tøfler, ballerinas&# 8230;, og er i de beste mote samlinger. Forslagene høst / vinter 2014-2015 spisse sko hadde sin hovedrolle, men i løpet av våren / sommeren 2015 er også generelle trenden.

Spisse sko har en lang historie bak seg, disse modellene var på moten på 50-tallet, spesielt i den versjonen med hælen midi, nå også de har blitt tolket. Bottega Veneta design en spiss salonger farge rød patent lær svært slitesterk. Nicholas Kirkwooda bud for å opprette flott farge blokk sandaler tips, ideelt for sommeren. Samling våren-sommeren 2015 Miu Miu signatur salonger har et poeng i skinn med sløyfe detalj, helt glamorøse. Hvis du ønsker en mer klassisk sko pekte opt for en modell med Gucci gravert med splitter logo i marinen eller blå, for en dansere pekte sort skinn Og andre historier om.

spisse boots De har blitt et must i vinter skomakere. De tar begge hæl som fly, men detaljer som nagler, spenner eller glidelåser. Spisse støvler er svært komfortable og super stilig fottøy. For fjær, annet enn stiletter, sko engasjement underskåret tip og to-fargekombinasjoner eller med dyr ut. Det er enda sport eller snarere sko, joggesko tips. De er ikke anbefalt for sport, men hvis du kan legge til en casual look. joggesko i tippet stoff og ledninger tar. Besøk vårt galleri for å se alle modeller pekte sko.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة