Fashion Høst / vinter 2015-2016: The fløyel stoff på vei oppover [BILDER]

Fashion Høst / vinter 2015-2016: The fløyel stoff på vei oppover. En av de star stoffer for høst / vinter 2015/2016 er fløyel. Uten tvil, er det en rik, overdådig, elegant og bløtvev. Mange tegn på mote har valgt mote stoff: Juan Vidal, Balmain, Valentino, Pucci, Armani&# 8230; Selvfølgelig vil lavpris merker også finne massevis av fløyel klær og tilbehør.

Stoffer kan også være en trend. En av de mest brukte vev i vinter Det er fløyel. Det kan være en stiv fløyel, silke, lycra&# 8230; Den er ideell for både natt og dag, selv om det brukes primært for partiet ser stoff. I de beste mote samlinger, med utsikt over de mest berømte catwalken, har vi funnet at fløyel er en av hovedpersonene. Selskaper som Balmain, Valentino, Givenchy, Juan Vidal, Alberta Ferretti og Chloe har brukt dette stoffet til å lage lekre og svært spektakulære plagg. Lavpris merker har også valgt for bruk av fløyel, så det vil være svært enkelt å se denne trenden til meget gode priser. Tilbehør som vesker og sko også kle mykere og elegant fløyel.

Emilio Pucci, for eksempel, skaper fløyel blazere rødbrun, mens i Saint Laurent de velger en modell i svart farge. Tom Ford opts for en basar i blå fløyel natt. Fargene som er brukt i fløyel plagg er granat, svart, grønn flaske ham og marineblå. Maison Margiela overrasker oss med en skreddersydd svart fløyel dress med broderte blomster. En fløyel kjole er alltid et klokt trekk: Marc by Marc Jacobs forsøk på å lage en kort kjole med omfangsrike skjørt i blått klein med tyll under. Sonia Rykiel gaver en spektakulær ape i blå fløyel med åpning i den sanse spalting. Victoria Beckham, også velge den blå fløyel for å lage en lang ferie kjole med stroppeløs og glidelås bak, veldig sexy. Som for kosttilskudd luksusmerker, er det nok av sko (av forskjellige stilarter) Velvet merkevare som Dolce & Gabbana, Charlotte Olympia, Giuseppe Zanott, Jimmy Choo&# 8230;

Som for lavpris bedrifter som de satser på fløyel stå Zara, med svært fine klær og tilbehør der vevet er de store hovedpersonene. H&M skaper fløyel plagg med mer moderne luft og dristigere farger. Topshop kjoler og klær 70s retro fløyel luft, ser vi også mange modeller av sko med slikt vev for høst / vinter. Asos du vil også finne flotte klær og tilbehør med fløyel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة