vintage sko: 10 modeller retro stil for høst / vinter 2016-2017


  vintage sko 10 modeller retro stil for høst-vinter 2016-2017. Denne høsten / vinteren 2016-2017 er generelle trenden sko med retro smaken. De er perfekte å matche ethvert utseende, fordi det er en tidløs sko som aldri blir gamle. Disse skoene bære deg raskt til 60, 70 eller 50. Ikke gå glipp av det!

  Ballerinas T-Bar Gucci

  Danserne er ideelle for høst og er alltid på moten. En av de vakreste modellene retro stil er foreslått av Italiensk merke Gucci. Disse danserne har en svart skinn T-Bar design og er utsmykket med juvel-formet brosje med pearl golden Flower. Funksjoner Ideell!

  Mary Jane Sko Hvit Prada

  Mary Jane sko De er et must for denne høsten / vinteren 2016-2017. Hans stil av ultra feminine æra har infisert hele samlingen av Prada. Jeg elsker denne fargemodellen hvit patent skinn kontrast trim i rødt med spenne og høye hæler. De er ideelle for å gi en elegant touch til ethvert utseende.

  Mary Jane patent lær Gianvito Rossi

  En annen svært interessant i forhold til Mary Jane forslaget er representert ved denne Modellen svart patent lær Gianvito Rossi. Denne type fottøy er utrolig allsidig og er perfekt å kombinere med et skjørt eller en enkel par skinny bukser eller ankelen. En grunnleggende at du ikke bør gå glipp av i skapet.

  retro salonger med midi hæler Asos

  Midi hæler De er karakteristisk for 60-årene Denne type fottøy er perfekt, men satt opp med høye hæler. Valgt en modell med preget mønster, ankel armbånd, stoff, rund spiss, underskåret og foran tie detalj. Denne modellen er Asos og fortsatt ser flott med en denim blusset skjørt.

  Herresko Marco Tozzi

  Mann sko De er også trenden denne høsten og vinteren 2016-2017. Denne type fottøy minner umiddelbart fottøy utslitt av herrer i fortiden. Hvis du ønsker å se glamorøs modell, satse på en mannlig signatur sko Marco Pozzi burgunder patent skinn med gradient effekt. Den kan brukes med skjørt og bukser.

  Python boots Isabel Marant

  Chelsea boots De bør være i garderoben av noen selvrespekt fashionista. Å katapult umiddelbart atmosfæren av syttitallet, skaper merkevaren Isabel Marant booties Chelsea i gult og svart python tone. Sammen disse støvlene med et Culotte bukser eller høy midje og sleng jeans.

  Mokasiner høy heeled Tod s

  Loafers høy høyhælte De er veldig til stede i de nye motekolleksjoner for den nye sesongen. Du vil elske denne modellen loafers i brunt skinn med gull spenne detaljer og høye hæler og bredde Tod måte. Disse mokasiner med veldig allsidig, er egnet til å kombinere med kontor ser ut.

  Red Valentino støvler

  Disse høye brune lærstøvler med piggdekk detaljer Red Valentino er ideelle for syttitallet stil elskere. Denne typen støvler vil du være ideelt med kort blomst kjoler, jeans shorts, kjoler eller hippie chic bohem stil&# 8230; Han avslutter utseendet med en fringed skinnpose og en krans.

  Joseph klassiske svarte loafers

  Mokasiner er perfekt for hverdags utseende og har et universitet eller høyskole retro stil. Blant de vakreste modellene av sesongen vi fant disse sorte patent lær loafers med gull spenne Joseph. Mokasiner kan ta dem med skinny bukser, ankel, culotte, midi skjørt eller kjoler med bred stil.

  bicolor Zara salonger

  Bicolor salonger sette Coco Chanel mote i 1957. Denne sesongen har blitt svært vanskelig. Spill på en oppdatert Zara slynge-tilbake utforming i nakne hud og patent spiss i svart, trimmet i sølv, medium hæl og perle armbånd modell. Disse rommene vil kombinere med nesten alle antrekk og utseende. Det er en modell som aldri går av moten, og er veldig stilig.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  8 + 2 =


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة