Vi forteller deg alt om Tomboy trend [BILDER]

Vi forteller deg alt om Tomboy trend. En av mote trender for høsten / vinteren 2016-2017 er Tomboy stil. Men hva er det? De er plagg eller ser med en sterk maskulin og androgyne stil. Bukser med pinsett, oversizes jakke, bukseseler, menn skjorter, skreddersydde dresser&# 8230; Dette er noen av de mest gjenkjennelige biter av Tomboy stil. Selv om denne trenden talsmenn maskuline, ikke uten en meget elegant feminin punkt. Oppdag med oss ​​alle hemmelighetene av Tomboy trend.

Kvinne mannlige og blande med forbløffende letthet I lang tid. Du trenger bare å fremkalle Marlene Dietrich og hans dress, Yves Saint Laurent og hans smoking, til de første kvinnene bære bukser&# 8230; Motemerker har også følt forelsket i denne trenden. Det er selskaper som Wildfang tilbud i nettbutikken eneste mannlige-inspirerte klær. Andre bedrifter som har lagt Tomboy plagg i sine kolleksjoner er Phillip Lim, Stella McCartney, Dries Van Noten, Nº21&# 8230; Ja, men klærne er maskulin stil har de siste total look feminine airs, preppy og minimalistiske innslag.

Hvis du ønsker et antrekk 100% hann satse for totalt maskulint utseende. For eksempel, en pinstripe dress, hvit skjorte, bukseseler og oxfords dress. Men hvis du foretrekker å ha en feminin styling, men med et maskulint preg, legge et stykke eller to av Tomboy stil til ditt utseende. For eksempel, en kjæreste jeans med en off-skulder topp og joggesko. Mulighetene er mange, du må bare holde et åpent sinn og leke seg med klær og tilbehør.

Firmaet tilbyr flere lavpris Zara Tomboy utseende veldig interessant. For eksempel, en stripede bukser ull turtleneck og overdimensjonerte sportsjakke tapp. Et annet alternativ er en grå skreddersydd dress + enkel grå t-skjorte og frakk mannlig stil i beige farge. Massimo Dutti merke har også dresser og klær veldig kul og maskulin stil kan være perfekt tilpasset enhver anledning. Asos er det nok av plagg eller Tomboy Boyfriend stil som vil tjene til å lage mange forskjellige utseende. Kosttilskudd er viktig for disse ser: engasjement mokasiner, sko Oxford stil, Bluchers, bukseseler, sko, en ryggsekk&# 8230; Sjekk ut vårt bildegalleri kan vise de beste design.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 43 =


Erstatning for kød Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة