Trender Spring / Summer 2015: Jeans med ødelagte [BILDER]

Trender Spring / Summer 2015: Jeans brutt. Jeans med brutt er generelle trenden denne våren / sommeren 2015. Enten i lys, mørke, boyfriend jeans, skinny, Flared&# 8230; Det finnes modeller for enhver smak. Selv i noen av de viktigste innfallsporter har vi sett bukser som viser rips studert ben og knær. Oppdag med oss ​​hva som er jeans med brutte mer &8220; i&# 8221;!

Jeans med brutt i år har delt moteverdenen, Noen favør (spesielt yngre), mens kritikere kommen med ødelagte jeans er unfeminine. Men den berømte har vist ved flere anledninger at dette plagget kan gjøre elegant, legge til tilbehør og plagg med elegante innslag. I fashion week i Milano, Dsquared2 merker som Roberto Cavalli og har kombinert sine modeller dratt jeans med bluser sytten stil, rullende jakker og sko med hæler. Å kombinere jeans med brukket opt ​​for den klassiske kombinasjonen av jeans enn hvit skjorte eller skjorte, blir aldri gammel eller med en multi-farget crop top. Boyfriend jeans med brukket stil er perfekt å kombinere med crop top. Denne type jeans vil finne mange lavpris merker som Pull & Bear, Stradivarius, Kiabi, Mango, Zara og Asos.

Skinny jeans med brukket, modeller er mer forførende, spesielt kombinert med denim skjorter, bluser og vester fargerik syttitallet stil, og kombinert med høyhælte sandaler og salonger å fullføre utseendet. Denne type modell kan du finne i jean klesmerker som H&M, Denny Rose, Bershka, Topshop, Zara&# 8230; Modeller klassisk stil jeans (alle nyanser av blått) eller svart denim er ideelle med perfekte skinnjakker. En annen modell svært fasjonable denne sesongen vår / sommer 2015 er Capri bukse med brukket rett under kneet, eller stil culotte bukser. Bruk disse jeans med en kort topp eller en t-skjorte. Hvis du ønsker å gi en uformell touch til ditt utseende med revet jeans: kan du kombinere dem med noen joggesko og en parka. Ser i stedet for &# 8220; flere faste&8221; velger å kombinere revet jeans med lencero toppen eller spangled, blazer og hæler.

Nesten alle lavpris merker har en rekke modeller i forskjellige stiler av jeans med brutt, så du vil ikke være vanskelig å finne den ideelle modellen for denne sommeren 2015. Besøk vårt bildegalleri for å se alle modeller. Hva er din favoritt?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 64


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi