Feminister skjorter bedre modeller [BILDER]

Skjorter Feminister er høyaktuelle, og vi vil gi deg de beste design og modeller. &# 8220; Vi kan&# 8221;, &# 8220, fremtiden er deres&# 8221;, &# 8220; kvinner i kraft&8221;&# 8230; Kvinner over hele verden har sagt det, og dette er deres måte å lansere sine protestmeldinger gjennom mote med feministiske skjorter. Ønsker du å se det? Bla gjennom galleriet som vi har forberedt med EllaHoy beste modellene av feministisk t, og du ser velge hvilken ville du mest identifisere.

Feministiske t-skjorter for alle

Den siste feministisk t-skjorte som har forårsaket en sensasjon i verden av kvinners mote, har vært på catwalken Dior teaser av deres parade, før den offisielle på Paris Fashion Week Spring &# 8211; sommeren 2018. Skjorten sier: Hvorfor har kvinner vært noen store kunstnere? En enkel sjømann skjortekjoler Sasha Pivovarova å gjøre oss tenke på dette nye slagord setter på bordet en klar idé: Kan det være at vi ikke er alle klar over at mannen er som har preget kunsthistorien?

siden Trump kom bare fem dager siden til Det hvite hus, bevegelser mot ham og hans politikk har blitt ustoppelig. Menn og kvinner som fritt uttrykke å si at mannen og hans sjåvinistiske ideer ikke representerer dem.

Hva vare? Skjorter og gensere med feministiske og anti Trump meldinger. I de siste dagene har de økt salg av disse modellene, og blir mer så opp til sosiale nettverk bilder iført disse slagordene i deres daglige liv.

Hvor kan man kjøpe blusen

Hvis du også ønsker å delta i dette opprøret truende som ustoppelig, kan du få en t-skjorte med en feministisk budskap eller tegning på nettsteder som Etsy eller Feminist Apparel, blant andre. Klær med en klar og dyp melding for moderne kvinner som ikke vil tillate et skritt tilbake i rettigheter arbeid og innsats som både skal oppnå dem.

Men vi bare lavpris merkevarer er de som har gjentatt denne trenden, stor mote ønsket også å bidra med sin litt, som i tilfelle av feministisk skjorte Dior har blitt viral, her har du.

Feministiske motemerker har mer aktuell enn noensinne, som fungerer som hevder kvinner i Fashion Week i verden. I feministiske merkevarer kan du finne ulike modeller skjorte. De lave kostnadene motefirmaer som H&M eller Bershka De har også lansert modeller av feministiske skjorter.

Shirts (og klær) feminister Prada

Pradas kolleksjon for høst / vinter 2017-2018 er en intensjonserklæring. På døren forbinder publikum med parade backstage du kunne se en plakat med følgende melding: &# 8220; Fashion gjennomsyrer hver dag og hver dag er det politisk scenario der vi bor. For parade av kvinner, ønsket vi å undersøke kvinners rolle i utformingen av det moderne samfunn, politisk deltakelse og prestasjoner&# 8221;.

Det var flere skilt og plakater i paraden designet av kunstneren E. McGinnis, ansvarlig for filmer som Barbarella plakater og James Bond. Disse illustrasjonene representerer kvinner med retro luft full av glamour, men viste også sexist stereotyper. Møte neste høst / vinter, Prada har lansert en samling av skjorter, gensere, kjoler, gensere og gensere kalt Prada plakat jente.

Det er en samling full av undergravende ånd. Nye modeller av skjorter blandet på en uvanlig måte praktisk, begjær og kjønnspolitikk. Prada har tatt stereotype og sexistiske bilder og ikoner av populærkulturen, pin-up&# 8230; og representerte i 2017 som en uhyggelig påminnelse om hvordan det så ut (og ser) kvinner.

Skjorter feministiske modeller

&# 8220; Fremtiden er feminist og kvinner&# 8221;. &# 8220; Jeg er en feminist, men hater ikke menn&# 8221;. &# 8220, kvinner bare vil ha de samme rettigheter som dem&# 8221;. &# 8220; Jeg kler på meg, ikke for enhver mann&# 8221;. &# 8220; bare kvinner&# 8221;. &# 8220; Nei betyr nei&# 8221;. &# 8220; En kvinne skal være i Det hvite hus&# 8221;.

Setninger hvordan er du knyttet til bilder kvinner som kjempet for oss som Frida Kahlo, slagord for ikke miste vår rolle i samfunnet, marsjer og rally for å uttrykke en bølge av avsky og misnøye, sosiale nettverk er å snu til en sak, menn som tenker som dem, og unge mennesker vil kjempe for en bedre fremtid.

helhet omdreining det går lenger enn en enkel måte, og som vil føre til furor hvor det passere. Og du? Har du tenkt å bli med i denne bevegelsen?

Sjekk ut bildegalleri å se de beste skjorter med dype og meningsfulle feministiske meldinger. Du kan også være interessert i: anti-skjorter Trump: voksende Fashion Against Trump og rosa lue: New antifeminisme symbol Trump


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 60


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih