De mest trendy 2016: rosa sko for alle [BILDER]

De mest trendy 2016: rosa sko for enhver smak. Fargede sko er generelle trenden, og vi mener en sko laget i lyse, klare farger og fylt med lys. For eksempel: fuchsia sko. Tro det eller ei, er fuchsia farge en nyanse som passer med alle slags farger. Det er mange fuchsia sko å velge mellom: salonger, sport, joggesko, sandaler høyhælte&# 8230; Bare velg den modellen som best passer din stil og styling.

For noen dager siden fortalte vi deg at skoene er røde trend, men så er skoene i fuchsia. Skuespiller, berømte, it-jenter, sangere&# 8230; De bærer dem hele tiden, spesielt på den røde løperen. Hva slags sko velge fuchsia? Alt avhenger av utseende som luzcas og lignende. For et parti ser mer odds på sandaler eller noen rom med høye hæler og fuchsia. For arbeidet vil være ideelt for merceditas eller en flat sko i fuchsia farge. For din fritid eller ser mer casual, velger en sport eller flate sandaler sko i fuchsia. Selv å gå til stranden eller bassenget kan bruke sandaler eller flip-flops i en fuchsia farge.

Hvordan kombinere noen fuchsia sko? I prinsippet fuchsia farge er en tone som passer godt sammen med mange farger. For eksempel: hvit med marineblå, rød, smaragdgrønt, pastell rosa, svart, blå, gul, nude eller&# 8230; I sommer kan du velge å bruke en hvit kjole med blomster broderi eller ren flate sandaler i fuchsia farge. Sneakers fuchsia er perfekt med jeans og en hvit skjorte. Også du kan ta med Culotte bukser eller jeans shorts. Et sikkert kortDet er idrett en svart total look med fuchsia salonger. Hvis du ønsker å animere en svart utseende kjedelig og tørt, legg noen rom med høyhælte fuchsia Du blende med denne looken!. Hvis du ønsker å se en mye dristigere utseende, anbefaler vi at du satse på høyhælte sandaler i fuchsia farge og kombinere med fargerike plagg. For eksempel: en maxi kjole i smaragdgrønt eller et snøre minikjole gul. Med disse antrekkene du opprette en fargeblokk ser helt ideelt.

En av de mest fasjonable kombinasjoner i både klær og sko er å bringe sammen rød med fuchsia. Bet for iført en rød kjole dame stil eller justeres sko med hæler i fuchsia farge, er resultatet overraskende og veldig smigrende. Sjekk ut vårt bildegalleri for å se sko i fuchsia og forskjellig utseende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 87


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة