Sjømann stil trend evig i [BILDER]

Sjømann stil Det fornyer sesong etter sesong, Det er en stil trend for alltid. Sailor striper, anker stempling og kledd i marineblå luft er et perfekt valg for våren / sommeren. De dominerende fargene er marineblå, hvit, rød og gul. Det er mange alternativer for denne sommeren kan se ut som en ekte sjømann. Ikke gå glipp av det!

Sjømann stil

Se sjømann stil. Kilde: ModCloth

Sjømann stil Det er en klassiker som aldri går av moten, alltid er evig trend. Motemerker skape klær og marinen stil hver sesong. Det er kjoler sjømenn, marineblå klær med print inspirert stripete trykk&# 8230; Fargepaletten er ganske grunnleggende: hvit, marineblå, rød og gul. Den svarte er også ofte brukt til å lage noen sjømannskap plagg.

Å gå til kontoret innsats for en skjorte med marineblå striper i svart eller rød farge og bukser striper for et sett med ti. Du kan også kombinere stripete skjorter med chinos i beige eller kamel. På føttene legger noen dansere, mokkasiner eller espadrilles.

marineblå bukser

marineblå sjømann bukser og stripete genser utseende. Kilde: ModCloth

sjømenn bukser hvis viktigste funksjon marinen. Er høy innsnevrede bukser med gullknapper pryder forsiden av buksene. De kan være smal eller bred, stil palazzo. For tiden er det marineblå bukser i hvitt.

Du kan kombinere sjømann bukser med en bluse Bardot med en avling topp eller en stripete skjorte, men alltid i bukser. Legg høyhælte sko styling fig.

Opptrykk seilere: blekk ankere

Skjorte med marineblå stil anker print. Kilde: Mango.

Mønsteret stjerne stil marinen er ankrene. Denne utskrifts kan sees kledd i marineblå blå eller gul av forskjellige stiler. Ankeret utskriften er alltid små. Gensere og skjorter ankere er forstørret og blandet med stripet mønster. Costume smykker og smykker også kommet med ankere i gull for å gi den siste finpussen til utseendet sjømann.

Selv om det siste har det også vært nye moderne seilere skriver som skriver ut fisk, havbunnen, shell, båter&# 8230;

evig sjømann stil: Sailors kledte

Sailor kjole stil. Kilde: Petit Bateau

Stil kjoler 100% sjømann er ideell for sjø elskere. Skateboarder vanligvis kjoler og retro stil med en liten flytur og bære sjømann krage. Fargene er marineblå, rød, hvit og gul. Kombiner dem med diskret for å unngå overbelastning utseendet på de samme stil tilbehør.

Hvis du ønsker se sailor stil på en mer diskret måte du kan satse på tradisjonelle og tidløse stripete kjoler er de alltid en hit.

Kjoler med utskrifter seilere vil også være et klokt trekk for sommeren. Trykkene er elegant og morsom på samme tid. Utskrifter av båter, ankere eller striper vil glede enhver sjømann som ønsker å klatre ombord navy stil.

Som sjømann stil? Hvis du ønsker å se mer klær og ser marine stil besøk vår bildegalleri. Du kan også være interessert i:

15 basisplagg med striper, og du kan ikke gå glipp Sailor Stil: 4 ser ut til å kopiere denne sommeren 2016


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة