Kroppen, et plagg som er meget allsidig måte [BILDER]

Kroppen har blitt et plagg mangefasettert, faktisk er de til stede i nesten alle mote samlinger av sesongen. Likene var populære på nittitallet, og som alle moter blir denne sesongen 206/2017 er høyaktuelle. Det finnes modeller med korte ermer, lange, med stropper, stroppeløs, utskrifter glatt, blonder, klokken&# 8230; Mulighetene er mange og varierte. Du kan kombinere med flere bunner, fra bukser eller skjørt shorts gjennom.

Body, mangefasetterte plagg

Mange butikker og designere har lagt likene i sine mote samlinger. Som jeg kommenterte tidligere er det mange design tilgjengelig som kan tilpasses til forskjellige anledninger, utseende og kropper. Du kan kjøpe i selskaper som Zara, Mango, Asos, Bershka, H&M, Pull & bjørn&# 8230; Legemene er justert så for å markere pen silhuett ovenfor, og derfor har en tendens til å være veldig sexy og sensuell. For denne sesongen likene triumf med necklines og svært åpen rygg. Hvis du ønsker å vise frem en casual look innsats på en ribbet strikk kropp med korte ermer og foran knute i lys grå eller av et organ med firkantet hals, ermeløs og med trykte blomster i myke toner.

Hvis du har en kropp av uformell stil det er best å kombinere det med stil bunner &8220; tilfeldig&# 8221;. For eksempel med jeans, shorts eller ren jeans, en denim miniskjørt eller svakt utbuet skjørt og basisfarger. For å avslutte utseende legger joggesko eller flate sandaler. Den etnisk stil med dusker og pongponger kan være et godt valg. om vinteren, Alt du kan ta med en sølv støvler eller høye støvler.

Legemene også tjene over ser kjole part eller. I dette tilfellet bør du velge modeller laget i mer luksuriøse tekstiler og programdetaljer, floral utskrifter, kniplinger, transparenter eller glans. firma Ginger Fizz Han foreslår en modell skip kroppen med stuper halsen åpen, åpning foran topp i pastell rosa og blomstermønster. De legemer med hals er Bardot ser ideelt for ferie eller seremoni valg.

For en kveld, firmaet Boohoo skaper en kropp i skinnende Lurex i gyllen farge med grime halsen og ruched design. Du kan kombinere det med skinny bukser med pinsett eller svart. Du kan ikke glemme likene med detaljer av blonder eller blonder doilies&# 8230; For eksempel, en modell kropp av Maya skilt med krage skrudd opp, blonder og perle ornamenter i krem ​​eller body Langermet nude farge med sorte blonder du virkelig. For vinteren eller entretiempo begått langermede bodyer. Fløyel bodysuits eller blanke stoffer De er perfekt for vinteren. Bla gjennom galleriet for å se de beste modellene av likene av sesongen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi