Hva er dysania: Den ekstreme problemer med å våkne om morgenen

Vekkerklokken har alle hoppe seng. Hvis din kroppen motstår mer enn på grunn av våkne om morgenen kanskje du lider av det som i medisinske termer, er kjent som dysania, en endret bevissthetstilstand som kan være forårsaket av en søvnforstyrrelse (søvnløshet, for eksempel) eller emosjonelle problemer. Alle kostnader på et tidspunkt vi våkner om morgenen, er en vanskelighet forsterkes når den ikke er nådd dyp hvile (REM). Den dysania (et begrep laget engelsk), eller ta over en halv time å våkne opp, er ikke en sykdom i seg selv, men et symptom åpenbart at noe er galt. Søvn er viktig for kroppen vår og spesielt sove godt.

den følelsesmessige eller fysiske endringer kan betydelig påvirke resten, liker uregelmessig timer, plutselige planlagte endringer, stress, trykk, arbeid og overflødig tretthet. Den dysania ofte ledsaget av irritabilitet og moodiness til problemer med å våkne opp og forlate forvirret tilstand og søvnighet på dagtid.

Ifølge eksperter, under normale forhold, tar en person 10 minutter å våkne opp og være på vakt. Hvis den tiden vi trenger for den overstiger en halv time, er vi trolig overfor en episode av dysania.

Hva gjør jeg?

Logisk, er den første tingen å identifisere årsaken til dysania og prøve å stoppe det. Således, for eksempel hvis stresset Det er conditioning vår hvile, bør iverksette en rekke avspenningsøvelser før sengetid eller ta et avslappende sted å sove bedre bad. De kan også hjelpe pute dis med beroligende dufter planter. Hvis problemet vedvarer, bør du kontakte lege.

Det er viktig å gjennomgå søvn tidsplaner og også mating, spesielt hva vi på middag som enkelte matvarer kan stjele resten. Bør unngå å bruke datamaskiner og mobile enheter i søvn og spesielt bort fra rasteplassen.

Du kan også være interessert i: Sleep lammelse: Når du er våken, men kan ikke bevege seg og tar til etterretning av disse 10 tips for å sove godt når du er stresset.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 56


Bol owulacyjny pid Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer