Gule negler og tverrstripet føtter: Den beste rettsmidler

den spiker defekter (endring i farge, strekdannelse, fortykkelse&# 8230;) de bør ikke undervurderes, da dette liten del av føttene kan lindre symptomene på mange lidelser og presist kan manifestere negler. De kan vises på neglene på en eller begge føttene. La oss se hva lidelser Vi varsler utseendet på neglene, og hva er det de fleste effektive løsninger for helsen.

forebygging regler

Før fokus på mulige defekter eller endringer som skader negler og føtter vansire, spesielt når dens utseende er uventet, bør vi huske noen grunnleggende regler for å hindre dem:

  1. Hvordan klippe neglene: Ofte og nøyaktig, kort, firkantet, og være forsiktig med endene.
  2. Vask føttene ofte, tørke dem godt, uten å glemme mellomrommene mellom fingrene. Fuktighet er en yngleplass for soppvekst.
  3. Nøye velge sokker og sko, bedre å velge de som bidrar i riktig posisjon og fot svette.

spiker sopp

Når årsaken er en sopp som forårsaker spiker infeksjon har vi en onychomycosis, som kan påvirke en eller flere tånegler. De vanligste tegnene er misfarging av neglene, mellom ugjennomsiktig og gulaktig. I noen tilfeller er de blitt tykkere enn normalt, men det kan også bli veldig skjør og lett ødelagt.

For å løse problemet er det best å bruke kremer og salver som brukes spesifikt lokalt. Legen kan også anfifúngicos resepter for oral bruk, for å motvirke og utrydde infeksjonen sopp.

endringer farge

Den vanligste abnormitet i tåneglene er misfarging. Spesielt hvis overflaten av neglen vises hvite flekker kan være forårsaket av luftbobler som dannes mellom platene, generering av en microtrauma i neglen matrisen, eller kan være et symptom på en hudsykdom (psoriasis, atopisk dermatitt).

Hvis fargen er gul, er årsaken ofte kan tilskrives bruk av neglelakk eller andre produkter av lavere kvalitet enn ønsket for en pedikyr. Du kan også signalisere en lidelse som påvirker luftveiene. I dette tilfellet, påvirker gulaktig misfarging både tånegler og hender.

negler boliger De kan være et symptom på hjerte-problemer forbundet med dårlig vev oksygenering. I dette tilfellet, alltid konsultere legen din for å diagnostisere den eksakte årsaken til problemet.

tykke negler

Parallelle spor som krysser spikeren kan være et resultat av fysiologiske aldring av organismen og vev, men kan også være et symptom på en kronisk eksem. I andre tilfeller kan det rett og slett bli for aggressivt skaden har gradvis erodert pedikyr spiker matrise.

den unormal fortykkelse blind tånegl (Onychogryphosis) kan være forårsaket av aldring eller ved bruk av feil sko, for stramt eller for ubehagelig. I noen tilfeller kan det også være et symptom på thyroid sykdom eller psoriasis.

Du kan også være interessert i: Sprø negler og riper: årsaker og løsninger og oppdage helse 7 spor som avslører negler.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة